2009. március 10., kedd

Bemutatkozás

Kérem, engedje meg, hogy egy pár sorban ismertessük cégünk rövid történetét, illetve segítséget nyújtsunk abban, hogy átfogó képet nyerjen társaságunkról.
Cégünk 1991-ben alakult, az akkor népszerű Betéti Társasági formát választva. A nyereséges működésnek, és a tudatos üzletpolitikának köszönhetően 1995-re sikerült megteremteni a Korlátolt Felelősségű Társasági formához szükséges financiális feltételeket. Így ettől az évtől, ebben az elismertebb formában folytatjuk a tevékenységünket. A fejlődés ütemére jellemző, hogy az 1996-os évi nettó árbevételünk már meghaladta a 100 millió forintot, az elmúlt években pedig a fél milliárd forint árbevételt is elértük, illetve a 2008-as évet is a folyamatos fejlesztések, beruházások mellett a társaság nyereséggel zárta.
Az elmúlt tizennyolc év során a vezetésben és a tulajdonosi szerkezetben változás nem történt, ez is garancia a szolgáltatások megszokott minőségére.

Cégünk építőipari részlege meghatározó szerepet tölt be sikeres működésünk biztosításában. Elsősorban fővállalkozóként vállaljuk közepes méretű beruházási- és karbantartási munkák teljes lebonyolítását. Ez magában foglalja a tervezés és engedélyeztetés folyamatától a teljes generál kivitelezésen keresztül a kulcsrakész átadásig felmerülő összes munkafolyamatot. Továbbá vállaljuk részfeladatok megoldását, például bővítési, korszerűsítési, felújítási és fenntartási munkák kivitelezését minden szakipari területen. Vállaljuk még épületek és építmények bontását is.

A munkák gyors és szakszerű elvégzését a társaság műszaki vezetésének több mint 40 éves tapasztalata, illetve kapcsolatrendszere segíti.
Az állandó alvállalkozókat is beleértve több mint 100 ember és családja számára biztosítjuk a megélhetést. Ezen túlmenően évről-évre több jótékonysági szervezetnek nyújtottunk támogatást.

Az alábbiakban szeretnénk ismertetni társaságunk összetételét, szakmák szerinti felbontásban:


Kőműves
Ács, tetőfedő és bádogos
Villanyszerelő
Víz-gáz és központifűtés-szerelő
Hideg és meleg burkoló
Festő és mázoló
Asztalos


Megemlítenénk, hogy igény esetén egyedi asztalosipari termékek előállítását is vállaljuk. A megrendelt létesítmények tervezését vagy kivitelezését, illetve mindkettőt együttesen - rövid időn belül megkezdve – első osztályú minőségben, hiánypótlás mentesen, az előre megállapodott határidőre adjuk át, és ezekre biztosítjuk a jogszabályokban előírt garanciát.

Néhány példa megbízóink közül:

OTP Bank Nyrt.
Magyar Államvasutak
Diplomáciai Testületek Tervezőirodája
Indiai Köztársaság Nagykövetsége
Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége
Budapest XXII. Kerületi Önkormányzat
Budapest XI. Kerületi Önkormányzat
OPÁL Kereskedelmi Vállalat
MIDÁSZ Kft.


Jelenleg társaságunk egy időben végzi az OTP 5 bankfiókjának és továbbá 3 luxus apartman kivitelezését.

Reméljük, hogy ez a pár sor felkeltette érdeklődését, és a jövőben Önt és az Ön által képviselt céget is partnerünkként üdvözölhetjük.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése